REPARATIE

Reparatie

Even een onoplettend moment en ‘pats’ je telefoon valt en je telefoonscherm ploft kapot. Vervelend, maar je bent zeker niet de eerste die het is overkomen. Het is dan ook niet voor niets dat een telefoonscherm reparatie de meest voorkomende telefoonreparatie is die wij uitvoeren. En dat is goed nieuws voor jou, want dat betekent dat wij snel én voordelig jouw telefoonscherm vervangen, zodat jij binnen de kortste keren je toestel weer kunt gebruiken!

Een telefoonscherm reparatie hoeft niet duur te zijn en is sowieso nog altijd een stuk voordeliger dan het kopen van een nieuwe telefoon. Daarnaast weet je door je telefoonscherm te vervangen zeker dat je data, zoals foto’s en apps, niet worden gewist. Toch een fijn idee.

maak een afspraak

Je telefoonscherm vervangen bij VTU-Telecom betekent: snel en vakkundig geholpen worden met originele onderdelen. Zo ben je altijd verzekerd van een optimaal resultaat. En met een afspraak hoef je bovendien ook nog eens niet te wachten: we helpen je direct en je kunt in veel gevallen je telefoonscherm reparatie rustig uitzitten met een lekkere kop koffie en een tijdschrift.